Joulupukkipalvelu.fi - Joulupukki - Pikkujoulupukki
 
Yhteistyökumppaniksi   Logon koko

Yhteistyö Joulupukkipalvelu.fi -sivuston kanssa kannattaa. Saat yrityksesi tai tuotemerkkisi logon ja linkin etusivulle, jossa näkyvyys on kaikkein suurin. Se on investointi, joka tuottaa tulosta.

Joulun alla sivustolla vierailee runsaasti maksukykyisiä asiakkaita - ihmisiä, jotka etsivät joulupukkia esim. yrityksen pikkujouluihin tai aatoksi kotiinsa. Myös joulupukkipalveluita tarjoavat tai sitä harkitsevat vierailevat sivustolla.

Kaikki kävijät viettävät joulua ja ovat kiinnostuneita jouluun liittyvistä tuotteista ja palveluista. Ole esillä siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat. Tule yhteistyökumppaniksemme.

Otamme vain yhden kumppanin toimialaa tai tarjottavaa tuotetta/palvelua kohti. Yhteistyökumppanina saat näkyvyyttä ilman kilpailijoiden läsnäoloa.

Heräsikö mielenkiintosi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin keskustellaan yhteistyöstä tarkemmin.

 
 
Ottakaa minuun yhteyttä   Hinnat

Täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Yritys
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Lisätietoja
 
Haluan, että otatte minuun yhteyttä
puhelimitse
sähköpostitse
 
 
 
  Logon koko Tiedoston koko Hinta  
  380 x 75 px 100 kt 100 €  
  380 x 100 px 200 kt 125 €  
  380 x 125 px 300 kt 150 €  
  380 x 150 px 500 kt 175 €  
 

Hintoihin lisätään alv 24%.

Nyt myös sähköpostimarkkinointi sivustolla ilmoittaville joulupukeille on mahdollista. Kysy tarjousta!

   
  Ehdot
 

Yhteistyökumppaniksi haluava toimittaa yhteystietonsa ja logon (gif- tai jpg-muodossa) sekä linkkiosoitteen sähköpostitse. Joulupukkipalvelu.fi hyväksyy kumppanuuden vahvistusviestillä ja toimittamalla pdf-muotoisen laskun. Logo lisätään sivustolle, kun suoritus näkyy tilillämme.

Vuoden 2016 aikana solmitut sopimukset ovat voimassa 31.1.2017 asti, jonka jälkeen kumppaneiden logot poistetaan etusivulta. Joulupukkipalvelu.fi saa kuitenkin käyttää kumppaneiden logoja tämän jälkeen listatessaan referenssejään ja aiempia yhteistyökumppaneitaan.

Emme tuota raporttia logon näyttö- ja klikkauskerroista, mutta kerromme mielellämme, miten voit seurata tuloksia helposti nykyisen kävijätilastointisi avulla.

Joulupukkipalvelu.fi pidättää oikeuden valita yhteistyökumppaninsa ja muuttaa näitä ehtoja ja hintoja.

  Joulupukkipalvelu.fi
korvatunturi(at)joulupukkipalvelu.fi
  Käyttöehdot & rekisteriseloste